juste..

..jag blev så otroligt förbannad på bussen imorse! det satt två killar längst fram och bakom dom satt det en tjej, dom mobbade henne som fan. sa att hon skulle skicka hem till sitt hemland och att hon såg ut som ett rövhål, (hon är inte från sverige och lite färgad). sen var dom tysta ett tag. innan dom skulle gå av så hör jag bara den ena killen till den andra - ey, du håller och jag slår! tjejen vågade knappt gå ut bussen.
BARNEN GÅR I TREAN ELLER FYRAN! håller man på så då? ;o!

jag skämms över att jag inte gick och sa till, det kan jag villigt erkänna!

MEN att det sitter en vuxen människa och lyssnar på skiten utan att säga någonting! det tycker jag är hemskt! ska det vara så? dessuton så har han ju lite ansvar för det som händer i bussen.
är det samma sak i morron ska jag sjöen säga till dom!

28/1-10

åh, dumma hästar ;(
dom hade pajat staketet i ett hörn både ut och in till dom andra hästarna, och charlotte som går med calle brunstar och gypsi med, hon går med Reko i den andra hagen och båda är typ 'kära' i reko och när dom kom ut så försökte ju charlotte komma till reko som också hade kommit ut oh då fick cardinal damp på reko och skulle inte låta charlotte komma nära han utan skulle vara mellan dom = LIVSFARLIGT ATT FÖRSÖKA HÄMTA NGN AV DOM! men fick in dom sen iaf, och cardinal som va arg på alla var den enda som blev skadad x) två brodd hål på vänster framknä :( så kunde inte rida.. buhu :( ♥

rörigt, ohyes!

i hörnet där calle står var det trasigt


gypsi till vänsket (som var duktig och stannade i hagen..)farbror reko till höger, som inte va riktigt lika duktig..

skolan va nice iaf! spelade kort med ida varje rast ;)


ida - 7vinster
amanda 6vinster

puss/aee'

27/1-10

hey (; ett tag sen nu men :D

hoppade i söndags typ 115cm, va typ 3dm över varje gång! :D

skola idag chill som fan, vikarie på no oh matten 40min rast, so lunch engelska - film, 40 min rast teknik :) ska upp tall stallet nu iallafall får se hur knäpp han är idag ;*



håååååååååååååååål i örat nu ;G

puss/aee'

24/1-10

hellu (: har inte gjort något vettigt idag ;) släppte ut hästarna i morse gick sen hem och åt frukost - jordgubb/smultron yoghurt och specialK flingor, mums!

har även sittut lite med no:n BARA 10 FRÅGOR KVAR NU!!

nu drar jag upp till stallet ska hoppa lita idag med, då han inte riktigt kunde slappna av igår.. oxerstutts vare här! :D


ahahaha jag ser ut som en mupp :D


puss/aee'

tjugotredjejanuaritvåtusentio

tjao :D träning idag, gick ganska hyffsat, cardinal är en knäpp häst som är jättejätte påigg, men det får jag väl stå ut med ;) red ut igår och i förrgår ;p i torsdags hade jag på gramanen och hästen var som en dröm! igår sket jag i den och då blev ju lilla hästen en mardröm (a) pigg som bara den och det blev ju inte bättre av att det var skymning och rådjur som skrämde skiten ur han ;)





håller på med ett låångt inläggom min oh calles tid ;)
puss/aee'

20/1-10

hey! har inte haft något att skriva om och inte haft tid, så varför då skriva? ;) jätte mycket plugg nu det senaste, borde sitta med no;n nu egentligen, men satt uppe till halv ett inatt med so;n och kunde inte somna fören halv två så är jätte trött nu :( dagen i skolan har varit ganska okej.
 
stallet förut, cardinal var underbar! gick helt kanon i traven, satt ner nästan hela tiden och hittadde takten och rytmen i traven! skänkelvikningarna och öppnorna satt som en smäck! åh, vad jag älskar den hästen alltså! när han väl har fattat så har han fattat som bara den och villvillvill jobba och göra rätt! blev faktiskt lite förvånad över att det gick så otroligt bra, eftersom han inte har gått på två dagar.. men åååh, jag är gladgladglad!! :D


ska nog försöka skriva lite om min och cardinals tid tillsammans. kan inte fatta att det snart är två hela år :o 21 mars!

kommer även bilder hur stallet och gården ser ut lite senare! :)

bilden är från när linnea fotade när jag red!



puss/aee'

18/1-10

åh har inget att skriva om, ingen ridning idag iaf. pluggpluggplugg hela kvällen.. :(



puss/aee'

18/1-10

tjao, sitter i skolan nu, har bild. ska komma på någon konstnär som har gjort ngt efter1920 >< det finns ingen!

skriver mer sen



puss/aee'

16/1-10

tjao :) träning imorse, gick väl ganska bra, men vi var tre stycken och dom som har sett calla på tävling eller har tränat med oss vet hur han blir då. han kan typ inte möta någon och när han gör det kan han få panik och bara slänga sig åt siden, rätt störande :( och man vet aldrig nrä han får för sig att göra det! lite knäppt och ibland är det bara påhitt tror jag eller jag vet inte... men hoppade den övningen jag la in i inlägget igår, hittas här :) han drog lite ibland men är nöjd ändå! sista rundan gick jätte bra! :D

i nästa inlägg kommer det kanske en text om cardinal, det jag vet och om hur det var hos ägarna innan mig..


en av de första tävlingarna, men sittsen är ganska hyffsad! och väldigt omusklad häst :(

nu ska jag till julia snart, gillas! ♥

15/1-10

tjao (: han inte skriva igår, men skit samma :D var i stan iaf (: stan = skövde för mig (a) köpte ett linne på Gina mörkt turkost typ ;) red inte, mockade bara och borstade!

idag, skola åkte pulka sista timmen, HAHA 9a säger jag bara ♥ åkte runt på plastpåsar eftersom det bara fanns 3pulkor på 25 pers (a) BÄST iallafall! ((((:

åkte sen ut till stallet, tog in pollen och gjorde iordning, jag hade faktiskt lindor på idag, för ovanlighetens skull. mycket stilig blev han! :) red dressyr med graman, dock så rider jag typ inte på den och han skötte sig utmärkt
satt ner utan stigbyglar i ca 40 minuter, jag brukar inte kunna sitta ens 10steg ;) men idag då j*vlar då skulle det bara gå, och det gick!

jobbade med innåt ställning på kortsidorna och la en volt och sen utåt ställning på långsidan, inåt ställning på volten sen snettigenom med skänkelvikning, i båda varven typ 6 ggr, 3 i varje varv alltså, sen lite vila och samma sak igen, under nedsittning!

 
i galoppen var han också underbar, dock så var det lite jobbigt i vänstervarvet, men det gick att jobba igenom det med - jag tar ett understödjande-tygeltag (typ ledande fast man håller kvar 'där ute') och jobbar med igenom med innerskänkeln och sitter djupare i sadeln, det funkar jätte bra på cardinal!
i slutet fick han ett otroligt steg i traven, och det var härligt att sitta ner på han, första gången jag tycker det! kanske finns en liten dressyr häst inom den lilla explosiva hopphästen? ;)

imorgon blir det hoppträning med linnea :D och sen på kvällen är vi några stycken som ska till julia och ha det mysigt!

 
amanda-cardinal , linnea-kenzoo

på söndag ska jag försöka få någon att fota mig när jag rider på gärdet! tema - mörkblått!
julia? (a)

här kommer övningen jag hoppade i onsdags. och ni får stå ut med mina fiina paint skisser :$ men ni gillar't ;)

börjar vid den gröna pluppen och sen är det en evighetsövning ;)



i tisdags dissekerade vi på no:n och cool som jag är så satt jag och petade i ett koöga ;) så dom som är känsliga bör inte titta (a)


ahahaha, jag är lite ond ibland (6) det såg dock mycket äckligare ut sen ;)

blev långt inlägg idag, som komensation för veckans dåliga update? eller så vare bara kul att ha något att skriva om och ha något att göra ;D

puss/aee'

13/1-10

tjauu :D
skolan idag, ganska chill faktiskt, har varit jätte duktig och offrat min långa rast på 50 min för att plugga, deni! ;) men nu ska jag verkligen lägga ner tid på skolan och gå in för lektioner och läxor!  jag tänker höja mig i endel ämnen :D

hoppade ju idag, gick jätte bra, men blev inte studds med oxer utan en annan övning som kommer upp här imorgon tror jag (: han skötte sig iallafall jätta bra var riktigt fin i galoppen i slutet och jobbade på bra :)

HAHA! sittsen är  inte alls vacker ;) den är från förra sommaren - våran första sommar!


skillnad?


ja de tycker jag iallafall! ;)

godnatt!

puss/aee'

12/1-10

hellu (: nu äre ju så att bloggen blir lidande av att det är skola och sån skit nu, men så får det ju vara.. men ska uppdatera minst en gång om dagen iallafall! :) skolan va faktiskt rätt chill idag, först språk och jag oh annaÅ äger så jäkla hårt på tyska ;gg efter det matte hade genomgång nästan hela lektionen, sen engelska sara va på as bra humör precis när vi kommit igång och jobba så säger hon 'är det någon som har sett avatar? :O' och då började vi såklart snacka om den och efter en liten stund säger sara igen 'men nej! nu får ni faktiskt jobba' alla typ as garvade XD oxh sen efter en liten stund vare typ på samma sätt fast om något annat ;) sen lunch, korvstroganofff&ris blä! ;) efter lunchen hemkunskap hade vikarie - angelo (stavas?) studa som fan ;) men hann klart med det vi skulle göra + lite på svenskan :) *stolt* sen no, dissekerade koöga, ahha jag och en till i klassen som fick sjukt coolt ;)

sen hem och rida, gick ganska bra jobbade på volt med travbommar. imorgon ska vi hoppa studds  med oxrar :D

godnatt!



puss/aee'

11/1-10 för 3dje gången!

gaah! jag har skrivit inlägg två gånger idag, men tror ni att datorn och blogg.se har lyssnat på mig när jag har velat publicera dom? nej! för det har dom inte ;@

men men ;) red inte idag iallafall, även den bästa kan behöva paus (y) nä men jag var tvungen att skriva lite mer på min svenska, tänkte ta med den på bussen imorgonbitti med, går nog upp vil halv sju och sen går bussen kvartöversju ;( framme i skolan tioöveråtta det är hemskt! så kan ju lika gärna utnyttja tiden!


jag älskar verkligen den här bilden! :D

nu ska jag sova, godnatt! (:♥

puss/aee'


tävling!



inlägget hittar ni HÄR

förövrigt en väldigt fin blogg, värd att kolla på! :D


godnatt

tja :)
är klar med halva svenskan nu :) får fixa lite mer imorron och sen på torsdag bestämmer jag att den ska vara klar! hoppas på att ja kan hålla det ;) imorgon börjar skolan, är dagen som vanligt, med gympa och så? ;o vi får väl se, tar med kläder iallafall. 

godnatt

puss/aee'

hemma

hey, hemma från linnea och stallet nu :) först gick jag ju hem till linnea och skulle rida stjärna lite. första gången jag rider henne och skulle rida barbacka, gick typ inte bra alls! i traven körde hon upp huvudet och 'trippade' fram = inte lätt att sitta alls! tur att jag hade halsring på! :D sen gicka jag och linnea till 'mitt' stall och jag red cardinal ute på gärdet och linnea tog lite kort :) kommer väl antagligen upp lite bilder på det senare ikväll :) gick iallafall ganska bra och cardinal va rätt pigg (som alltid ;D)

ahahash jag skrattar åt bilden varje gång jag ser den! (a) <3

nu ska jag ner och sätta mig framför brasan och läsa 'en komikers uppväxt' :(
hare bra så länge! ((:

puss/aee'

10/1-10

tjeena! :D
imorses hade vi morgonen, när vi kom upp till stallet så stog min lilla häst i stallgången och såg glad ut. hans boxdorr hade typ stängt sig så han kunde inte gå in igen så han hade inte druckit på hela natten ;o men han hade fått i sig lite kraftfoder och typ 4kg hö ;) jag tror dock inte att det gör så mycket med höet iallafall!
han börjar tappa lite hull så han får typ massa mat nu, men han blir inte tjock!

på morgonen får han ca 5kg intaget typ 5 där med och på kvällen mellan 5 och 6½ så typ 16kg/dag + 5dl betfor.

nu ska jag till stallet och hämta min hjälm och väst, sen går jag till linnea och rider ut med henne på stjärna, som är amelies häst men linnea och dom lånar henne som sällskap till Åskar eftersom kenzoo åkte igår ;/ (: men jag ska rida barbacka ahahahhaa! det kommer väl gå sådär eftersom det va ett bra tag sen jag red utan sadel i mer än skritt ;) ska be linnea ta lite bilder som kommer upp här sen :)



jag älskar bilden! självklart © :D
 
och jag har blivit kär i Owl City! <3



puss/aee'

gooodnatt

godnatt alla söta människor :D funderar på en fråkestund, vad tycker ni om det? :)

på måndag börjar skolan igen, gött att träffa folket men mindre gött med alla lektioner och lärare, nationella proven början nu på vårterminen med ;o *paniiik*!
 meen 9a är iallafall bäst! ;**




ååååååååååååååååååååååååh pirateeeeeeeeeeeessssssssssssss!!! :D

puss/aee'

9/1-10

hay!

åhå va jag hatar när saker inte blir som jag vill, nje dedär va onödigt! nu förstätter jag och ska vara glad,lovar!



jag måååste tatag i svenskan, och jag vill inte läsa en trääääkig bok av jonas gardell! men jag har väl inget val!jag ska göra om det jag har gjort, om det så ska ta heeeela natten, så ska jag göra om det och göra det så j**vla bra! och JA! amanda sattsar på ett mvg i svenska och om hon inte får det så kommer hon bli otroligt jätte besviken och arg på sig själv för hon VILL verkligen gå ur nian med så otroligt bra betyg så hon har något att vara jätte stolt över senare i framtiden när hon ligger i ett dike och ser allmänt glad ut över att hon klarade alla tre år på gymnasiet!

det är riktigt kul att skriva om sig själv i tredjeperson, ska jag börja göra det här i bloggen, då hade jag ju stuckit ut lite och det hade ju varit lite kul ;) men jag tror inte att det skulle uppskattas av andra än mig själv så jag dissar nog det förslaget! och jag sitter och resonerar med mig själv, det kan inte vara ett bra tecken? ellr vad tror ni, ni som ändå inte läser bloggen? eller gör ni det, isåfall kommentera! och visa att ni leeever :D

tränade i morse för mamma, kände inte alls för att hoppa men började hoppa ett litet hinder på medellinjen i en åtta och det va kul så hoppade en kombination med två galoppsprång som nog bara låg på 80cm sen höjde vi efterhand och sen låg den uppe på 115cm. och det är ganska stort i vårat lilla ridhus. är jätte nöjd med min lilla häst! :D som förövrigt inte får lov att göra vissa saker längre för nu är han 7år och då är han stor enligt mig så att springa omkring i boxen när jag ska sadla är inte okej! och det har han lite svårt att acceptera ;) men jag älskar han ändå ♥



en vä'ldigt liten amanda på en vääldigt stooor ymer :) en häst jag red i somras :)
åkte in till arken med och bytte escadronbootsen som var förstora, hoppas dom passar nu :) köpte även ett nosludd till den söta lilla hästen :D

och nu måste jag göra svenskan, ska läsa och svara på frågor som är lite halv flummiga. men men det är bara att bita i de sura äpplet och börja, wish me luck! :D

puss/aee'


8/1-10

hey!
har inte hunnit skriva på hela dagen, fast ioförsig varför ska jag be om ursäkt om att jag inte skrivit?
det är ju min blogg ;) 
och nu har jag suttit i typ 1timme och försökt komma på något att skriva, har ingenaning om vad jag ska skriva om, något förslag?

red förut iallafall, i ridhuset. gick jätte bra! jobbade lite på volten i skritten och traven jobbade jag lite med utåt ställning och i galoppen med öppna. gick faktiskt bättre än jag förväntade mig :P eftersom jag injte har ridit inne på typ 2veckor ;]


är medveten om att jag ser tjock ut på bilden :D haha ;)

det var meningen att vi skulle åka till skövde och bada, men alla är lame occh sket i det. så nu har jag suttit och häckat vid datorn heela dagen, måste läsa den där j*vla gardell boken och svara på frågorna och förbereda min engelska... tar tag i det sen när jag har skrivit klart detta...

puss/aee'

7/1-10

hey :)
har somsagt varit i göteborg idag med linnea (: kollade på Avatar i 3D, den va typ aasbra :) rekomenderas! jätte svår att förklara såhär, försöker nog imorron när jag inte är typ jätte trött. jag köpte faktiskt inget, inte ens något liitet och onödigt ;o det är inte likt mig!

tänkte lägga upp en bild på en övning och gjorde för ett tag sen, avstånden är för stor häst! eller för cardinal, har man häst på 170cm kanske man behöver länga något och om man har stort ridhus/bana och kan ha längre galopp. vårat ridhus är 16*35, väldigt litet alltså :)



väldigt fint i paint ;)
9,5m=2galoppsprång
när jag hoppade detta slutade det mellan 105 och 110 :)

imorron ska jag trimma Cardinal lite i ridhuset, väl behövligt! efter det blid det kanske skövde äventyrsbad med lundberg :D

nu ska jag soova, godnatt :)

puss/aee'

hemma

sådär, är hemma från stallet nu, guuuud va kallt det var ;o mockade, ryktade och fixade lite med manen, men blev inte bra så sket i det, kändes lite plågsamt att stå utan vantar ;)

meeen jag är iaf med och tävlar



bloggen som har tävligen hittar du här :)

imorgon bär det av till göteborg med bästaste Linnea :D hon ska pierca sig i ögonbrynet, vi ska gå på stan och kolla på avatar i 3D :D kan ju göra en lite filmrecension imorgon om ni vill? :)

nu ska jag kolla på 'so you think you can dance' och sen sova. godnatt! ♥

puss/aee'

6/1-10

hey!
har inte skrivit något idag eftersom jag har varit på ikea. gick upp vid 07.40 gjorde mig iordning
- sminkade mig, plattade håret och satte på mig kläder -
k'kade frukort runt 8 sen åkte vi vid 9 och va framme halv 11 tror jag? :)

köpte:
* stooor kudde till sängen typ som ett "ryggstöd" att ha på dagarna när man vill sitta i soffan - jätte grönt ;)
* lampa till fönstret - liknande grön
* sängöverkast - svart
* madrass som ska få ben sen alltså en säng ;) - 105cm
* doftljus (a)
* ljushållare - svarta

tror inte att det var något mer! :)



nu kom jag precis till mamma, vilket betyder nya rutiner, tider, regler... kan vara ganska jobbigt, det känns iblans som om man bor i en väska man har nästan alltid sina kläder i en väska för man orkar inte packa upp det eftersom man måsta pack ner det igen efter en vecka...

hur tycker ni att det är med skilda föräldrar? bra? dåligt? jobbigt? och vad ifåfall? :)
om ni inte har det, hur torr ni att det är`? och hur är det med föräldrar som bor tillsammans? bra,dåligt?

nu ska jag till stallet :) ha det bra! :D

puss/aee'




5/1-10

tja :D
och förlååt för att jag inte bloggade något mer igår ;$ men när vi hade vart i stan åkte vi hem och åt, sen ut till stallet och mockade, blev ingen ridning eller ngt annat bara lite klapp och massa pussar oh godis i hagen eftersom klockan va typ halv9? sen åkte vi hem ock vid halv11 smsade julia och frågade om jag skulle med och åka pulka ;) gick ut med dom typ 11 pkte lite pulka och gick hem sen vid 12 :) aly drog hem och jag julia lööken oh carl umgicks ett tag till :D tack för kvällen kände att det blev liiiite lite sömn inatt, så får ta igen det inatt genom att lägga mig snart (a)

var i stallet imorse, red ut på sötnosen :D 2ländtäcken och ett tjockt -förstort- thermotäcke som jag inte knäppte ifram utan la över benen och knäppte med bogspännena bakom sadeln, så idag frös jag inte ;D Cardinal va så otroligt taggad, hade tänkt att bara skritta ut på en mysig kort tur eftersom det va så kallt men det hade inte calle tänkt så blev en "normal" hur i 20minus :D men det va mysigt!

när jag kom hem åt vi och sen badade jag fotbad eller badar man fotbad? ;o xd och kollade på 4 avsnitt NCIS med lillasyster ♥ hon typ somnade :') men sen blev hon arg och karn hämtade henne ;)



hon är rätt söt :D

jag har föresten börjat övningsköra, så håll er inne! (A)
imorron åker vi till IKEA och sen på eftermiddagen/kvällen åker vi till mamma :)
                                                                                                                                                  puss/aee'


ändrade planer

blir stan idag ist för imorron :) sen stallet :) puss aee'

rubriker är meningslösa?




jag VILL verkligen ha ny header, men orkar inte sätta mig ner och koncentrera mig ;o ngn som kan hjälpa mig? (a)

snart blir det stallet :) tänkte han han lös inne i ridhuset och försöka engagera han ändå, blir bra sammarbetsövning och antagligen blir det bilder med :D

ska kanske försöka fixa lite bilder på och i stallet och bilder på ridbana,ridhus och hagar, intresserade? ;)

puss/aee'


4/1-10

heyy :D
tänkte lite på dehär med folk som läggar sig i hur man rider, vad man har för stil och så, det är så otroligt störande!
för några år men när jag hade silver ♥ så var det flera stycken som klagade över att mina skänklar flaxade, tror jag det var dom sa? MEN han var inte så pigg ;) och behövde mycket skänkel, och visst jag kan hålla med om att skänklarna rörde på sig, men det var inte utan anledning! :)

haha men tji fick dom! nu är mina skänklar nästintill helt stilla i det vanliga dressyrarbetet! :D

but remember; alla gör så gott dom kan, det än INGEN som försöker göra sig sämre än vad den egentligen är!

för er som inte vet vem silver var så var det min första ponny som jag kunde rida ordentligt på eller ah som jag började tävla lokalt med och det är han som har fått mig till den ryttaren jag är idag.
- en tjock newforest ponny på 139cm i mkh, men väärldens underbaraste och snällaste! gjorde allt för sin ryttare, jag tror att han stannade 7 kanske 8 gånger under de 3 åren jag hade han, sammanlagt! jag sålde han hösten 2008 till Linn Engelmark eftersom jag kände att jag inte hade tid med 2 hästar + skola. och jag har gråtit mååånga tårar över att han inte var min längre och för att jag saknar han så otroligt mycket. men jag vet att han hade det bäst sitt sista år på jorden hos linn! den 5september 09 fick han kolik och tarmen sprack, det fanns tyvärr inget veterinären kunde göra så han fick somna in hemma hos linn 18 år gammal.
jag tänker på han varje dag, dom säger att tiden läker alla sår  -den läker inte, bara minskar smärtan!

Silver Moon
e. goldonjär
u. smedhults judy

* 18maj 1991
+ 5september 2009

hittade inte någon bild på bara mig och silver, har nog kvar dom på gamla datorm men det är vi längst till höger how ever! ♥

blev mer att inlägg om silver än om folk som kommenterar andras ridning, och iomed att jag skrev lite om det här betyder det inte att jag inte kommenterar!

puss/aee'

godnatt

sådär, då var dagen slut för min del! godnatt ♥

puss/aee'


bilderna

hey!
nu kommer bilderna från idag, blev ganska många bra men har bara valt ut några, som blev liite för många ;) jag ser verkligen jätte liten ut ;) och det kommer nog inte vara så många som kollar på alla bilderna men ändå, dom finns där om jag vill kolla iaf :D







jag älskar dig!


pappas experiment ;)










längd trav ;*


frambenet ;g












så otroligt fin!




ååh, älskar denhär bilden :')


bara jag som tkr han ser extremt busig ut?




häst


hääääst

dagen med pappa,  :D



somsagt vääldigt många bilder, vet inte om dom kommer bli tittade på ;)

puss/aee'

3/1-10

tjao (: har precis kommit hem från stallet. cardinal skötte sig jätte bra och pappa fick jätte mycket bra kort :D dom kommer upp här lite senare, för nu måååååste jag städa rummet. så otroligt tråkigt!
 så skriver mer om ridningen och bilderna kommer alltså senare :)

slänger upp en bild på den boken jag läser nu, otroligt bra är bara på sidan 120 men har redan kommit in i den och när man läser den så 'fastnar' man ;o



så står det på baksidan;
"år 1976 dömdes den då
27-åriga Sunny Jacobs
och hennes sambo jesse
felaktigt till döden för att
ha dödat 2 poliser.
I sjutton år satt sunny
i fängelse för ett brott
hon aldrig begått"

puss/aee'



hemma

tjaoo :)
är hemma från ida nu, kollade lite på robinson och lite på olycksfågeln sen den nya americanpie, ganska bra faktiskt, när man fattade att det va typ 'andra generationen' stiftler eller ngt?
tack för kvällen iallafall :D ♥

imorron ska jag till stallet på morgonen och pappa hänger med och tar snöbilder, så dom kommer väl upp då (:


gotnatt nu allihopa :D /aee'


ida :)

tja :) drar till ida nu :D skriver mer i bloggen senare'


söt bild- ida på den hursomhelst ;)

puss/aee'


;dd

tjao :)
sitter i köket med vantar nu, så otroligt kallt :O -12 ute, inte så vanligt att det blir så kallt här i södra sverige. haha nu känns det som om jag ska börja snacka om miljöförstörning och skit ;) men riiktigt så tråkig ska jag inte bli (a)

var ju som sagt i skara och träffade lena och tobbe förut, satte oss på ett café och satt där i ca 2 timmar, mycket mysigt! fikat var väl inte det godaste, men sjukt härligt att kunna snacka sommar minnen och så :)

sen bar det av ut till stallet och därmed Cardinal. han blev verkligen jätte glad när jag kom ut i hagen och skulle hämta han :')
åh vad han frös när han kom in, stog och skakade ;s borstade fort och på med grejjorna + 2 ländtäcken och ut i snön :D ♥ (hahah i början klagade jag på att det va kallt och nu "hjärtrar" jag snön)
han tyckte att det var ganska jobbigt att gå i snön, red i deras sommarhage där ingen hade ridit sen snön la sig så det var väl ca 35-40cm djup snö och i mitten (av snön, inte hagen) var det lite skare = jobbigt att gå. första gången idag som jag kunde driva min lilla polle som en vanlig häst ;) upptäckte även att han har börjat stelna till lite i högersidan, så blir ridhuset i övermorgon, vilken dag det nu är? ;o



sen ville alexander att jag skulle lägga upp en bild på han, så får väl göra det då ;)



puss/aee' ♥


2/1-10

hey!
coolt, andra dagen irad jag bloggar!! ;) antar att dagen kommer bli suuuuper, ska in till skara och träffa tobbe och lena ♥ sen ska jag till stallet och rida calle :) kanske att julia är med och tar kort? och kanske tolka efter charlotte ;)
måste städa mitt rum nu -.-
puss/ aee'

:D

halloj!
lovade ju att jag skulle skriva vad jag fick hos mamma (:

*sjal
*hårspännen
*gummiband till cardinal
*sockar
*typ kniv? xd
*300kr av mormor



till nyårslöftena (tror inte jag kommer klara att hålla alla men..)'
*sluta äta godis, eller ah äta nyttigare helt enkelt och tänka på vad jag stoppar i mig.
*satsa mer på skolan
*se till så att jag kommer in på en så bra utbildning som möjligt...
*satsa all fritid på Cardinal, bygga upp ett bättre förtroende osv.
*uppdatera bloggen lite seriöst, inte för att få 3469828st läsare utan för att jag själv ska kunna gå tillbaka och se vad som hänt!
* debutera 120, eller ah det är väl mer ett mål? ;o

imorgon kommer det antagligen bilder på mig och cardinal i snön! :D



slänger upp en väldigt somrig bild på cardinal och hans hagkompis charlotte :')

puss/aee'


1/1-10

hey bloggen :)
jul och nyår har varit jätta bra, hade inte önskat min så mycket men fick faktiskt jätte mycket som var välbehövligt. blandannat:
*Ett par stallskor m. stålhätta, har haft mina andra i typ 5år och dom är inte jätte hela, eller inte alls hela ;)
*ett skrittäcke till cardinal, som han säkert kommer bli glad över! 
*eskadronboots (dock förstora, ska byta dom)  
*halsband, jätte sött i silver med ett hjärta :)
*strumpor (som alltid ;))
*fööörstorad bild på mig linnea och paramore :')



btw så fyller ju jag åååår idag :D
i'm sixteeeeeen ;gg
*dator :D:D:D:D
*övningskörningsskylt - alla håller sig inne (aa)
*typ presentkort på 'fotoresa' med pappa en helg vaaaart jag vill :''') <3

nu ska vi till mamma få födelsedagspresenter där med, skriver mer sen om vad jag fick


puss/aee'


RSS 2.0