25/12

tjao :)
red inte i ridhuset igår, utan ute på ena gärdet, oh jääääävlar va br han gick :D jag var så otroligt lycklig när jag gick in tt jag hade kunnt strunt i alla julklappar, det var den bästa jag kunnat få! känslan när han trampade under sig som baraden i galoppen och att kunna rida på en 35m volt och minska och öka galoppen utan problem och minska volten och gå lite på raktspår utan att han stack eller dummade sig, åhh va härligt det var!

hade på gramanen som en liten säkerhet om han skulle få för sig något ;) och i början var han inte alls med på noterna ;p gick att trava kanske ett varv och sen gjorde han sina hoppostuddsgrejjer typ 10m sen gick han bra ett varv igen osv. ;)

detta har jag sagt ett antal gången nu den senaste veckan när jag har ridit i skogen, galopperat långt och varit allmänt lycklig när han har stuckit, för allt har gått så jääkla bra, det är tur att han är så söt!

bild från tidigt i höstas
§

lördag 19december :)

hellu :D
vet inte ruiktigt varför jag inte har uppdaterat ;o dels så har jag onte haft en dator som fungerar som den ska = inga bilder = trååååkiga inlägg, och dels så har det varit mke i skolan oh så. ;/

uppdate om cardinal, allt flyter på bra, har testat att rida på pelham, vilket han inte gillade alls så det skiter vi i :)
 hoppade i ridhuset i lördags, hoppade typ en liten "bana" på 110cm (ridhuset är 16*35 inte så stort alltså) 
har ridit ganska mke med graman det senaste eftersom han håller på och sticker men i onsdags när jag hoppade märkte vi att han har börjat backa lite för mke, så ska inte rida med det så mke längre :)
 hoppade en 4-studds inne, låg väl på 60-75cm med ca 2,80m mellan :)

i torsdags skoddes han och vaccinerades och igår avmaskades han och idag red jag ut en liten sväng i snön  med dubblatäcken och jag hade overall ;G mycket snyggt måste jag säga ;) cardinal var helt knäpp ;p tur att han är så söt (a

puss/aee'


RSS 2.0