haha, en vecka oh 4dagar klarade jag ;)

iaf så va det tävling igår, första i år. red två 1m (: cardinal skötte sig riktigt bra! i första klassen fick jag två stopp, ett på 2an oh ett på 3an, 2an så blev jag hyängande i innertygeln och på 3an så tog jag massa i han, det va typ en linje mellan 2an oh 3an och efter 3an så var det typ 2 galoppsprång så vad det en avdelning in till framridningen och då hade dom bara en plast kedja som va typ 50cm hög :O flera ponnysar som hoppade över den och in på framfidningen, hade kunnat hända en olycka... jag fick typ tvärnita där för att han inte skulle hoppa över. och sen va det en kort sväng till snettigenom med en oxer, men det klarade vi fint ;) andra klassen va vi felfria i! :)

calle har gått kanon i veckan! red ut i torsags, gick jätte bra oh han va knäpp :D
idag red jag ut med rut och charlotte, gick bra, båda hästarna tror att dom är galopphästar när vi galopperar (a) kan gå kanska fort ;)

får se hur ofta jag orkar uppdatera, nu i veckan kan det nog bli varje dag eftersom vi har sportlov, men sen får vi se (: det är ju iprincip bara för att jag ska se min oh calles utveckling..


:D

tjao (: var ju i skolan förut gick brra, inget som förvånade mig (:

drar till stallet nu ciao :D

ca 150cm :D kommer film på det sen med ((:

2/2-10

tjao (:
inte så bra uppdate här nu va! ;) men i torsdags stack ju calle oh alla ut och han fick två små sår på knät som svullnade upp lite. när jag åkte upp sen på kvällen så hade utsidan av skenan svullnat, så det sår lite läskigt ut.. så fredags och lördags sktittade jag och travade typ 10steg, utan martingal, utan säkerhetsväst, utan snokrem och med rakt gummibett! det är lite coolt ;)
 i söndags så va jag och Rut och badade i skövde, dom som säger att det inte är kul där har åkt med fel sällskap ;)! red när jag kom hem, ute på gärdet i snön, utan allt dedär, fast med säkerhetsväst, gick rätt bra faktiskt! :D ingen ridning igår, för då var det elevstudiedag.. pluggade som bara den, men blev ändå inte klar:(
har lite no kvar och hela engelskan.. men det fixar sig idag :D skriver mer sen för nu ska jag till skolan och snacka med sara :)

gymnasieval



mina val, får se hur det blir ..

hur har ni andra valt?
puss/aee'

RSS 2.0