tävlingen i söndags och blogg tävling!

tävlade ju i nuntorp i söndags och det gick sjukt bra!
första klassen - 1m - han hoppade kanon på framhoppningen och var allmänt underbar, inne på banan taggade han till ännu lite till och blev perfekt , haha. var felfri i grunden och jätte duktig på omh, dock så tog jag i han och red in han in två hinder, men han klarade det även om vi kom lite nära. med tiden 34.06 i omhoppningen kom jag 6a av 7 placerade, är oktoligt nöjd med min lilla pålle!



andra klassen - 1.10m
- var lika bra på framhoppningen som till klassen innan och inne på banan var han jätte duktig! felfritt i grunden, men sen tog jag i han till första i omh så vi rev det, men skit samma vad gör ett nerslag? hoppade skit fint på näst sista som var en ganska stor oxer och sen till en annan stor oxerså skulle jag runda ett hinder men då bjöd han på det hindret i skulle vända ifrån och då blir han ju lite knäpp när han red tillbaka han och svängde , det vet dom som känner han , så svängen till sista hindret blev helt knäpp och hoppades typ i jääätte långsam galopp, så där kan jag bara tacka hästen! ♥

för dom som inte fattade ;) :



jag har ju fått ändra om min ridstil helt och hållet och 'släppt' lite på kontrollen, inte försöka lägga han rätt m.m vilket har funkar jätte bra både för min och han!

är med och tävlar om ett par stövlar! bilden är länk :) bloggen är väldigt värd att kolla in på , står mycket om övningar och utrustning :)



/ amanda

månadens ekipage

ska jag och cardinal bli månadens ekipage? gå in HÄR och rösta :D tar typ 3 sekunder!


träningen för anders

tänkte skriva lite kort om hur det gick på träningen igår.

första passet: i början gick det helt okej, han överhoppade sig dock ganska mycket och var allmänt pigg och lite för 'på'. men det är cardinal så inte så mycket att stressa upp sig för... som skulle vi komma på en trekombination, det gick bra de första gångerna meh sen häjde dom upp så det låg på typ 130 oxh 145 brett på c-hindret, vilket gick bra, men sen höjde dom lite till så det låg på 140, Cardinal registrerade nog inte riktigt att det var höjt så vi rev, men kom igen men då tutchade han lite och rev, det som hände sen vill jag inte ens skriva, jag vet själv och de som var där vet, och det är för många, jag hatar att folk ska få se mig falla. att det självförtroendet som var i topp kan sjunka till mindre än inget på 1 sekund är helt sjukt, gick bra i slutet.

*even the best fall down sometimes*





andra passet: jag hade samlat mig rätt så mycket och betämt mig för att det skulle gå bra, så var sjukt taggad! gick bra på framridningen och han bjöd framåt och tog stöd på bettet vilket han inte brukar göra så mycket. vi började hoppa och det gick kanon! hoppade bana som slutade mellan 110 och 115


mobba inte min fina paint teckning!

mellan ettan och tåan var det tregaloppsprång
mellan trean och fyran var det tre eller fyra , jag red på fyra
mellan 5a och b var det ett ganska kort.

kan ju inte påstå att vardinal var lugt iaf ;)



jag tycker att jag har varit ganska duktig på att uppdatera nu!! :D




9a♥!

bjuuuuder på bilder från nått i vintras :), maria har tagit bilderna! :) ♥

tävling hos....


länk finns på bilden och den avslutas idag , så passa på! :D en mycket fin blogg förövrigt :)

kommer eventuellt ett inlägg om hur det gick på träningen för anders sen! :)

16 april 00.03

uschusch, är otroligt trött nu, har precis kommit hem från Linnea nu. tack för najs kväll!

när jag cyklade hem förut tänkte jag på dedär med folk som sätter en placering högst på listan, även om hästen har gått en helt fantastisk runda så blir dom sura och arga på hästen när dom inte får en placering?
tycker att det är lite sjukt att man inte nöjer sig med en kanon runda, och tar placering som en bonus.
jag kan förstå att man blir besviken, men tycker inte att det ska gå ut över hästen!

jag är kanske knäpp, men jag åkte hem från trollhättan för någon vecka sen och var sjukt nöjd med Cardinal och även rätt nöjd med mig själv och då hade vi ett stopp i första klassen och i andra ramlade jag av. men so what? han skötte sig kanon på framridning/framhoppning och jag red som jag skulle på det mesta.

resultatlistorna är inte det viktiga, man ska ha kul med hästen och vara nöjd med den insattsen man gör!



även ett stoooort grattis till min älsklingssyster som fyllde ett år den 30april! ♥♥


nu ska jag sova och tagga inför Andersträningen! Godnatt :D

veckan

tja (:
har varit fullt upp hela veckan, i måndags åkte jag ifrån skolan vid halv 11 till ållebergsgymnasiet i falköpning för att kolla på skolan och företagsprogrammet. verkade vara en jätte trevlig skola och trevliga lärare! så det får bli mitt förstahandsval, samhäll ekonomi i skara som andra och bollerup NV häst som tredje, tror dock att jag kommer in i falköping (:
i tisdags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde xD i onsdags så var vi lediga och då satt jag med mina sena inlämningar, skickade in båda två, ganska stolt :D sen på kvällen åkte jag till maria, rätt najs :D
torsdagmorgon vaknede jag hos maria och vi tog hål i öronen, på oss själva , sjukt mke status ;) åkte till falköping och sov där sen i fredags var det planering inför jobbet i sommar :)
när jag kom hen kom lotta, min moster, och hjälpte mig att rida igenom cardinal lite, satt upp en stund i slutet och hon hjälpte mig med hur jag skulle rida, och jäklar säger jag bara!

bild från i somras på lotta och cardinal

idag var det markarbete för mamma som gick rätt så bra och nu ska jag snart gå bort till linnea. imorgon kommer anders och har två pass. ska bli sjukt roligt!

är med i denna tävlingen! :) länk finns på bilden.



nu bär det av till linnea, och vi, eller iaf jag, bluder som fan på bilden ;)))



puss ;*


binneberg 1/5

tjao, tänkte skriva hur det gick på tävlingen i lördags nu ! :)

innan förstaklassen när jag red fram så fick han nått bryt på en volt och på samma ställe typ två gånger sparkade han och drog iväg , ( kände att jag fick lite blickar när jag inte sa till han ;) men tredje gången tryckte jag till lite med skänkeln så kan skulle fatta att han inte skulle göra så och sen klappade jag han när han lugnade sig igen, och nästa gång gjorde han likadant och jag tryckte till och klappade. precis när jag rätade upp mig så slängde han sig åt sidan så jag åkte av. smart som jag är så höll jag ju kvar i tygeln eftersom jag vet att han drar, och då drog det till i mitt ringfinger så kunde inte böja det och det gör lite ont fortf. tror att han lyckades trampa lite på mitt pekfinger också för har ett sår där xD

inne på framhoppningen till första 1m skötte han sig bra och blev inte rädd för dom andra någon gång , tror jag. inne på banan skötte han sig kanon och vi var dubbelnolla, tyvärr så var vi 5a och det var 4a placerade, men placeringar är bara en bonus! jag har hellre en bra runda utanför placering än en sådär runda och en placering!

till nästa 1m hoppade jag bara typ 2 språng på varje eftersom han kändes fin. var nolla i grunden och eftersom det var en a1a så var det ju höjning till 110, fick ett nerslag och ett stopp i omhoppningen, men båda var ryttarmissar så är jätte nöjd med söthästen :') ♥



vinn converse

känner att jag bara använder bloggen till att lägga in sånthär ;)


länk på bilden :)

täävling

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].


bra blogg förövrigt ;)

tävling hos...



länk till hennes blogg finns på bilden! :)

tävlade i binneberg idag, kommer update sen , kanske... om jag orkar, trött som bara den :(

RSS 2.0